sterrenopstelten

Betaling & levering

Bij sTerrenopsTelten.nl kan je je bestelling betalen door middel van iDEAL (of Bancontact | Mister Cash voor België), credit card en Paypal. Daarnaast is het mogelijk om het bedrag vooruit over te maken. Tevens bieden wij de mogelijkheid om het artikel onder rembours te versturen. Hier zijn echter extra kosten aan verbonden.
 
iDEAL / Bancontact | Mister Cash
Betalen met iDEAL of Bancontact | Mister Cash (België) is een zeer gemakkelijke en veilige manier van betalen via internet: snel, gemakkelijk en gratis afrekenen in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Je ontvangt van ons een bericht als wij de betaling hebben ontvangen. Daarna verwerken wij de bestelling.

Credit Card
Bestel nu, betaal later. Het gemak van betalen met je eigen credit card. Na akkoord op de bestelling, handel je de betaling af binnen de beheeromgeving van Mastercard, Maestro of VISA. Je ontvangt van ons een bericht zodra wij de betaling hebben ontvangen. Daarna verwerken wij de bestelling.
 
Paypal
Via Paypal is het mogelijk om op een veilige en complete manier online te betalen. Middels je eigen Paypal account. Je kunt hierbij kiezen voor afschrijving van je bankrekenening dan wel via je credit card. Voor meer informatie: www.paypal.nl. Wij berekenen geen extra kosten. Je bestelling wordt verwerkt zodra wij de betaling hebben ontvangen. Hierover ontvang je een bericht.
 
Vooruitbetalen 
Bij vooruit betalen maak je zelf het geld over naar het volgende bankrekeningnummer: IBAN: NL49INGB0006016824 | BIC: INGBNL2A. Nadat de bestelling bij ons binnen is gekomen, ontvang je van ons een bevestiging per email. Hierin staat een overzicht van de bestelling en onze bankgegevens. Vermeld altijd het ordernummer bij de omschrijving. De betaling dient volledig binnen 10 dagen na de besteldatum te zijn voldaan. Na ontvangst van de betaling zal de bestelling verwerkt worden. De artikelen houden we 10 dagen voor je gereserveerd. Wanneer de betaling niet binnen 10 dagen na de bestelling wordt voldaan, wordt de bestelling geannuleerd. Een aantal dagen hiervoor sturen we je een betalingsherinnering. 
 
Onder rembours betalen
Als je kiest om te betalen onder rembours, betaal je de bestelling bij aflevering aan de deur. De kosten hiervan bedragen € 15,90 (€ 3,95 verzendkosten en € 11,95 extra kosten) en komen voor rekening van de klant. De betaling dient contant en gepast voldaan te worden aan de medewerker van PostNL. Als je betaald hebt en hebt getekend voor ontvangst, ontvang je de bestelling.
 
Veilig betalen 
Bij de betaling wordt er gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding (zie het groene slotje linksboven in je menubalk). Dit geeft aan dat de via internet verstuurde gegevens beveiligd zijn. De verstuurde klantgegevens kunnen alleen door de ontvanger worden gezien. 
 
Levering 
Voor iDEAL, credit card en Paypal betalingen geldt: voor 12.00 besteld en betaald, wordt dezelfde dag nog verzonden. Bij overige betaalwijzen wordt de bestelling binnen twee werkdagen na ontvangst van betaling (of bevestiging van bestelling onder rembours) geleverd. Over de verzending van de bestelling word je per e-mail geďnformeerd. De bestelling wordt verstuurd in een pakket en bezorgd door PostNL.

Naast de verzending per pakket is het ook mogelijk de bestelde producten op te halen in onze showroom in Amstelveen, Nieuwe Karselaan 6A. Neem vantevoren contact met ons op voor een afspraak.