sterrenopstelten

Over ons

sTerrenopsTelten.nl is een webshop met kinderkleding voor lieve, kleine sterren die af en toe ook de boel op stelten zetten.
 
Kinderen bewegen de hele dag door en voelen zich het prettigst in kleding die lekker zit. Vanuit die gedachte wil sTerrenopsTelten.nl een webshop zijn voor comfortabele kinderkleding. Eigenzinnig, een beetje stoer en retro voor zowel jongens als meisjes. In ScandinaviŽ zijn veel merken bekend met dit profiel, ieder net weer even anders. Maar een merk sprong er voor mij uit en daarmee werd de start van de webshop een feit.
 
sTerrenopsTelten.nl is opgericht door Sabine van Mulukom, moeder van 3 dochters. In de zomer van 2010 kwam ik op een vakantie in Zweden de kleding van Villervalla tegen en ik was gelijk verkocht... Ik viel voor de kleurrijke collectie van artikelen en de eindeloze combinatie van modellen. Met af en toe mijn favoriete print, een ster. Hier wilde ik iets mee gaan doen in Nederland! En toen, ruim een jaar na dato was het zover. Ik ben heel trots op het feit dat sTerrenopsTelten.nl exclusief online voor Nederland het merk Villervalla mag verkopen. In 2011 is Nova Star aan het assortiment toegevoegd en in 2012 volgde Maxomorra. In het voorjaar van 2013 volgt een verdubbeling van het aantal merken met DUNS Sweden, Fred's World en AlbaBabY. In het najaar 2013 zijn 4FunkyFlavours en Mala hier aan toegevoegd en begin 2014 Kik-Kid.
 
Kijk in de webshop en ontdek de collecties, ik ben benieuwd naar je reactie! Dit kan via het gastenboek of per email: info@sterrenopstelten.nl.
 
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, acties, de merken en de collecties? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of ga naar onze Facebook pagina en klik op `vind ik leuk`! Volgen op Twitter kan via: @sterrenopsteltn

Hartelijke groet!
Sabine van Mulukom